De arts heeft geconstateerd dat ik de ziekte ME oftewel een chronische vermoeidheid had. Na allerlei onderzoeken kon geen enkele arts mij helpen. Door familie ben ik terecht gekomen bij Praktijk Heijstek. Ze adviseerde me om een Haarmineralenanalyse en Hartritmemeting en een bloedonderzoek te doen waaruit bleek dat mijn energielevel veel te laag was. Met haar ondersteuning ben ik een behandeltraject gaan volgen en na ongeveer 2 jaar ben ik veel opgeknapt. Ik gaf mijn leven een cijfer 4 maar na de behandeling nu een 7 tot 8. Ik ben hier heel dankbaar voor.
Klara, 66 jaar

In mei 2022 is Petra de zoektocht naar de oorzaken van mijn jarenlange, complexe gezondheidsklachten begonnen. Zowel haar expertise als rustige en vriendelijke benadering maken de contactmomenten erg fijn. Vooraf aan het eerste consult kreeg ik uitgebreide vragenlijsten doorgestuurd die op allerlei vlakken om bruikbare antwoorden vroegen. Laag voor laag wordt de ui afgepeld en inmiddels worden er voorzichtig vorderingen waargenomen. Het vraagt van mij veel geduld maar geeft tegelijkertijd vertrouwen samen tot de kern te komen.
Erika, 41 jaar

 In 2022 heb ik contact opgenomen met ‘Praktijk Heijstek’. De reden hiervan was dat ik kampte met slaap- en concentratie problemen. De vriendelijkheid van Petra is opvallend. Ze heeft een luisterend oor en het vermogen met je mee te denken zodat je samen tot de oorzaak en de oplossing van het probleem kunt komen. Na een behandeling van 6 maanden tot een jaar merk ik absoluut verbetering en zou de praktijk aanraden aan mijn omgeving!
Jeroen, 24 jaar

De hulpvraag was in januari 2022. Ik was heel onrustig, warrig en moe. Ik kon me niet meer concentreren op karweitjes en liet veel zaken half gedaan achter. Allerlei deuren bleven open en soms bleef ook het gas aan etc… Ik ben 70 jaar. Tja wat NU???
Een consult bij Petra bracht uitkomst……. Zij stelde voor om een hartritme kastje 3 dag te dragen en een haarmineraalonderzoek te doen. De uitkomst van beide onderzoeken bracht aan het licht, dat ik overstroomde van Piek Stress en Chronische Stress!!! Voor mijn lichaam was dat tenslotte een uitputtingsproces geworden, waardoor mijn hoofd en lichaam behoorlijk van slag waren geraakt en niet goed meer functioneerden. Door veel deskundigheid, specifieke zorg en aandacht van Petra weet zij de KERN van mijn probleem te ontmaskeren, waardoor het NU weer echt GOED met mij gaat!!!! Ook adviseerde zij mij om over te gaan op een gezonde leefstijl! Super dankjewel! Een ⑩!! For ever Young!!
Kees, 73 jaar

Dankzij Petra haar goede begeleiding en consulten waren de gezondheidsklachten die ik had al vrij snel opgelost. Ze neemt de tijd voor je en denkt samen met je mee hoe je je welzijn nog optimaler kunt maken. Ik ben erg dankbaar dat door Petra mijn gezondheid een boost heeft gegeven waardoor ik nu fitter, energieker en gezonder door het leven ga.
Jeannie, 28 jaar